Onderstaande persoonlijkheidsprofiel is gebaseerd op jouw handen

Samengesteld door handanalist: P.T. BarnumKern van jouw handanalyse:

Beide handen laten zien dat je met een optimistische en ontvankelijke houding in het leven staat. Je bent een hartelijke, vriendelijke en een warme persoonlijkheid. Aldus, heb je de behoefte dat andere mensen je hierom bewonderen en je graag mogen.De [... een toepasselijk kenmerk van de hand ...] laat zien dat je intelligent bent, dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt, en dat je de subtiele aspecten van het leven waardeert. Soms ben je erg serieus en geneigd om weinig lichtzinnig met het leven om te springen. Op jonge leeftijd had je al meer volwassen interesses dan veel leeftijdgenoten. Je bent best wel trots op je onafhankelijke manier van denken, en je neemt de standpunten van andere mensen niet zo maar aan zonder een bevredigende bewijsvoering – je houdt ervan om dingen zelf uit te zoeken en als een onderwerp interessant genoeg is dan ga je zelf op zoek naar verdieping. Je geeft er de voorkeur aan om meer je eigen ideeën te volgen dan de ideeën van andere mensen. Je hebt de behoefte om iets buitengewoons te verwezenlijken en om iets te doen wat waardevol is voor de mensheid – dit speelde vooral op jongere leeftijd. Aldus ben je soms geneigd om je fantasie mee te laten deinen op de golven van je verbeeldingskracht. Sommige van jouw aspiraties/ambities zijn eigenlijk best wel onrealistisch.

De [... een toepasselijk kenmerk van de hand ...] wijst erop dat je capaciteiten in je mars hebt die je nog niet in je eigen voordeel hebt weten te benutten. Echter, wanneer jij aan iets begint dan wil je het ook echt afmaken en blijf je er mee bezig tot dat het af is – je bent sterk geneigd om doelgericht bezig te zijn.

Wat een prachtige [... een toepasselijk kenmerk van de hand ...]! Je thuis en je familie zijn erg belangrijk voor jou en van nature verlang je naar de bescherming van een vreedzaam, honkvaste huiselijke omgeving waar je kunt genieten van het gezelschap van familie en vrienden. Wat je ook voor jezelf ten doel stelt, je doet je uiterste best om dit te volbrengen met in achtneming van wat jij moreel gezien als ‘correct‘ beschouwd. Thuis neem jij capabel je verantwoordelijkheden, en heb je het zelf-vertrouwen om je eigen opinies te vormen en om je eigen beslissingen te nemen. Anderen kunnen op je bouwen; wanneer jij je woord hebt gegeven dan doe jij je uiterste best om verantwoordelijkheden na te komen. Echter, soms ben je geneigd om een beetje te onafhankelijk te zijn in je denken, en daarom kan het voor jou soms moeilijk zijn om de hulp van andere mensen te accepteren.

[... een toepasselijk kenmerk van de hand ...]: ondanks dat je een paar zwakheden in je persoonlijkheid hebt, ben je in het algemeen in staat om deze te compenseren. Je instelling t.a.v. sexualiteit veroorzaakte wat problemen toen je nog wat jonger was. Onafhankelijk, gedisciplineerd and beheerst aan de buitenkant, neig je er toe om je van binnen zorgen te maken en je onzeker te voelen. Regelmatig heb je grote twijfels over of je de juiste beslissing hebt genomen of de juiste handeling hebt verricht.

[... een toepasselijk kenmerk van de hand ...]: je geeft de voorkeur aan een zekere mate aan veranderingen en variëteit. Je raakt ontstemd wanneer je wordt omringd door restricties en beperkingen. Je bent een persoon die kansen ziet en t.a.v. beslissende stappen vooruit denkt met de bekwaamheid om ideeen en handelingen te genereren en tegelijkertijd behoedzaam te zijn. Echter soms weifel je als het aankomt op een definitieve beslissing. En … geven aan dat je in bepaalde situaties extravert, minzaam en sociabel voor de dag komt, echter op andere momenten ben je introvert georienteerd, op je hoede en gereserveerd. Vaak ben je overmatig zelfbewust wanneer anderen naar je kijken, en onbekende situaties maken je soms verlegen. Je hebt ontdekt dat het niet verstandig is om te openhartig te zijn naar anderen. Veiligheid vormt voor jou een belangrijk thema.

handanalyse, onderzoek, handanalyse onderzoek, barnum profiel, barnum persoonlijkheidsprofiel, barnum effect, forrer effectCounter