Handen Nieuws | Hand News

HANDEN in het NIEUWS
10 Oktober, 2007

BOEK RECENSIE:

'LIFEPRINTS - Deciphering Your Life Purpose from Your Fingerprints'


[Vertaling: 'LifePrints - het ontcijferen van je levensdoel via je vingerafdrukken']


Handanalist Richard Unger (US) beschrijft in zijn boek hoe je je levensdoel kunt bepalen
via je vingerafdrukken


 • 2007: Richard Unger presenteert zijn eerste handanalyse boek: 'LifePrints'
 • 2009: 'LifePrints' is inmiddels vertaald in het Duits, Russisch & de Koreaanse taal (update: 14 maart, 2009)  RICHARD UNGER (USA) presenteert: Lifeprints

  'LIFEPRINTS', ontwikkeld op basis van meer dan 25 jaar door Richard Unger, hij staat bekend als een autoriteit op het gebied van handanalyse. 'LIFEPRINTS' bestaat uit een boekje specifiek gericht op uw sterke punten, uitdagingen en levensdoelstellingen. Het boekje biedt u inspirerende informatie over de beste mogelijkheden van uw eigen leven.

  In 'LIFEPRINTS', presenteert handanalist Richard Unger een grensverleggende methode van zelf-ontdekking, gebasseerd op vijfentwintig jaar onderzoek en vingerafdrukstatistieken van meer dan vijftigduizend handen.

  Je kunt het boek van Richard Unger bestellen bij Amazon:
  Lifeprints: Deciphering Your Life Purpose from Your Fingerprints

  SAMENVATTING:

  Uniek, onveranderlijk, en gevormd vijf maanden vr de geboorte: vingerafdrukken zijn reeds een eeuw lang een breed geaccepteerd en feilloos middel bij persoonlijke identificatie geweest. In zijn boekje 'LIFEPRINTS', presenteert Richard Unger een grensverleggende methode van zelf-ontdekking, welke een dagelijks kompas biedt voor zingeving en levensvervulling. De wetenschap van dermatoglyfen (de studie van vingerafdrukken en verwante lijn en handvorm benoemingen) wordt gecombineerd met de oude wijsheid van de handanalyse. 'LIFEPRINTS' vormt een eenvoudig doch nauwkeurig middel om je levensdoel in kaart te brengen. Net als het onderzoeken van een eikel gebeurt om te weten welk soort eikenboom n dag te voorschijn zal komen, openbaart het lezen van onze vingerafdrukken wie wij om horen te worden - zegt Richard Unger.


 • Een gids voor het ontdekken van je levensdoel door de kaart te decoderen welke in onze unieke combinatie vingerafdrukken wordt geopenbaard.

 • Dit nieuwe systeem is gebaseerd op de 25 jaar onderzoek van de auteur op basis van vingerafdrukstatistieken van meer dan 52.000 handen.

 • Preseert een stap-voor-stap method voor het identificeren van de vingerafdrukken en het in kaart brengen van de levenslessen voor het bereiken van je persoonlijke potentieel.

 • Omvat gedetailleerd casus studies + vingerafdruk analyses van o.a. Albert Einstein, John F. Kennedy, Martin Luther King, Walt Disney, Amelia Earhart, Susan B. Anthony, en Charles Manson.

 • 2009 UPDATE:

  Richard Unger's "LifePrints" was al beschikbaar in zowel het Engels, Duits & Russisch;
  en ook beschikbaar in de Koreaanse taal!

  Richard Unger's LIFEPRINTS is nu ook beschikbaar in d Koreaanse taal.
  Translator Kwon In-taek schrijft over het boek:

  "De vingerafdrukken worden gevormd vijf maanden voor de geboorte, waarna ze niet meer veranderen; vingerafdrukken worden reeks lange tijd beschouwd als een belangrijk middel van persoonlijke identificatie.

  In dit boek, presenteert de auteur een baanbrekende methode van zelf-ontdekking, welke een kompas biedt voor de zingeving en levensvervulling.

  Gebaseerd op de wetenschap van dermatoglyfen - ofwel: de studie van vingerafdrukken en verwante lijnen en handvormen - in combinatie met de oude wijsheid van handlijnkunde, vormt het systeem 'LifePrints' een eenvoudige en nauwkeurige methode voor het in kaart brengen van het leven het levensdoel."

  "Het systeem is gebaseerd op 25 jaar onderzoek & vingerafdrukken statistieken, welke meer dan 52.000 handen omvat.

  Het boek bevat gedetailleerde voorbeelden van levenslessen voor het bereiken van het volledige potentieel, diverse studies, en de vingerafdrukken analysis van:
  Albert Einstein, John F. Kennedy, Amelia Earhart, Walt Disney, Susan B. Anthony, Martin Luther King and Charles Manson, en andere beroemdheden."

  Boek details:

  Titel: Lifeprints - Author: Richard Unger; vertaald door Kwon In-taek van het Engels in het Koreaans;
  Jae Seung Boek: 504 pp., 19,800 won

  Bron: The Korea Times  Richard Unger

  RICHARD UNGER is de directeur en oprichter van het Internationale Instituut of Hand Analysis (IIHA). Reeds 25 jaar begeleidt hij levensdoel workshops (Life-purpose) de Verenigde Staten en diverse landen in Europa, op locaties zoals: de Universiteit van Chicago, de Universiteit van Stanford, het Instituut Esalen.
  Richard Unger woont in Marin County, Californie (USA).  HANDANALYSE NIEUWS | HANDEN IN HET NIEUWS | HANDLEZEN NIEUWS

  DE ENGELSE VERSIE VAN DIT ARTIKEL:

  Richard Unger presents: "LifePrints"


  HANDLEZEN | HANDANALYSE  Vind een Handlezer in Nederland!

  Gerelateerde bronnen:
  Bestel het boek van Richard Unger bij Amazon
  De website van Richard Unger: 'International Institute of Handanalysis'
  A carierre in de Handanalyse
  Richard Unger's boek: 'Lifeprints'
  De simiaanlijn: een berucht handlijn!
  Meer nieuws over vingerafdrukken


  HANDEN IN HET NIEUWS  MEER HAND RESEARCH TOP ITEMS:

  Palm Reader Network

  Handlezer Netwerk
  Grootste Handlezer Netwerk ter wereld! - Handlezers uit 50 landen

  Handen in het nieuws

  Handen Nieuws
  Het laatste nieuws over Handen: door diverse bronnen in de wereld!

  Alternative health care

  Alternatieve Zorg
  Massage, Therapy, Tarot, Numerology, Horoscope, I Ching, Ouija, Colonics,

  HANDLEZEN ONDERZOEK | HANDLEZEN CURSUS | HANDLEZEN TOP 100
  ONLINE HANDLEZEN | NAGELS & GEZONDHEID

  Counter