Handen Nieuws | Hand News

HANDEN in het NIEUWS


10 FEBRUARI, 2009

De perfecte Valentijnsdag verrassing: een hand-massage!

Voor veel mensen is 14 februari - Valentijnsdag - een dag van massage: geven, krijgen en vragen. Een origineel Valentijnsdag idee: verras je geliefde met een hand massage - leer vandaag nog enkele eenvoudige reflexologie technieken.

Auteur: Chantal LamersHet probleem is vooral, een eenvoudige massage, zo simpel als het klinkt, wordt vaak beladen met verwachtingen. Zal het goed uitpakken? Wat is de beste druk per vierkante centimeter... bij Motown muziek uit 1972 (of Mozart muziek uit 1772) op niveau drie van je stereo installatie?

Whaaa, mensen. Het is de bedoeling... dat de liefde leuk blijft!!!


Verras je geliefde met een Valentijnsdag hand massage.Valentijn handen
Maar Rekha Von Ehren (een massage therapeut van Bellagio Spa in Newport Coast, CaliforniŽ) zegt dat een geliefde de massage waarschijnlijk niet geweldig zal vinden vanwege een 'buitengewone' techniek of houding. Integendeel, het draait allemaal om de 'touch' van het aanraken. Dus zet de "Grootste Hits" van Marco Borsato maar in je iPod en laat de kaarsen maar flikkeren. Hier volgen 9 tips om op 14 februari je valentijn liefde het aangenaam gevoel van ontspanning te geven:

 • VALENTIJN MASSAGE TIP 1:

  Zorg ervoor dat de massage olie of lotion warm is. Je kunt deze eenvoudig verwarmen door de massage olie even te wrijven tussen je handen.

 • VALENTIJN MASSAGE TIP 2:

  Wees inconsistent. Raak je partner met je vingertoppen, knokkels, ellebogen, de volledige handpalm en de muis van je handpalm. En gebruik tijdens het aanraken een verscheidenheid van massages - varieer van diep wrijven en kneden tot kietelen en zacht krassen. En voel je vrij om een beetje op je partner te leunen, met behulp van je lichaamsgewicht kun je een beetje kracht toevoegen.

 • VALENTIJN MASSAGE TIP 3:

  Kussen wordt beschouwd als een natuurlijk onderdeel van een massage. Volgens Chinese reflexologie, is opwinding gekoppeld aan het aanraken van de plek net boven de lip en de neus.


 • VALENTIJN MASSAGE TIP 4:

  De hersenen, deze controleren onze seksuele impulsen, kunnen de warme momenten maken of breken. De neusbrug, en het punt tussen de wenkbrauwen, staan bekend als weinig-opwindende beerputten. Dus leg het hoofd van je geliefde in je schoot, wrijf deze plekken in een cirkelvormige beweging en laat de endorfines maar stromen.

 • VALENTIJN MASSAGE TIP 5:

  Wanneer de atmosfeer goed is, kan het knabbelen, wrijven of kussen van de oren van je geliefde leiden tot stimulerende en rustgevende reacties.

 • VALENTIJN MASSAGE TIP 6:

  Laat je vingers door de haren van je partner gaan, en voorzichtig trekken kan de hoofdhuid van je geliefde stimuleren.


 • VALENTIJN MASSAGE TIP 7:

  Beweeg altijd in de richting van het hart. Dus als je de dijen van je minnaar wilt bereiken, begin dan bij de tenen en verplaats je vervolgens naar boven.

 • VALENTIJN MASSAGE TIP 8:

  De reflexologie leert dat de handen en voeten op zichzelf een microkosmos vormen van het lichaam. Via een tedere streling van handen en voeten kunnen signalen worden gegeven naar de binnenkant van het lichaam. Dus, volgens de theorie van de reflexologie, kunt je contact maken met iemands hart door de bal van de linker voet te masseren, of maak contact met de hersenen door het masseren van de grote tenen.

 • VALENTIJN MASSAGE TIP 9:

  Handen zitten vol zenuwuiteinden, en zijn daarom ongelooflijk gevoelig. Dus masseer iedere vinger met je vingertoppen of, misschien, met je lippen en mond.


  Een aanvullende Valentijnsdag massage tip:

  VALENTIJN IDEE: Verras je geliefde / valentijn dag met een Spa-behandeling - enkele uitstekende suggesties (in het algemeen bedragen de kosten: tussen de 10 tot 50 euro) voor een gezonde hand massage zijn: 'Hand Reflexologie', 'Palm Therapie', 'Spa Manicure' 'Hand Paraffine behandeling', 'Hand Therapie Behandeling', 'Hand Massage', of voor mannen: een 'Mannen hand behandeling ".


  Engelstalig versie van dit artikel:
  The perfect Valentine's Day gift: a hand-massage!  PALMTHERAPIE NIEUWS | HAND PALM THERAPIE NIEUWS


  Meer over massage & Palm Therapie:
  Handoplegging reduceert stress & pijn
  Palm Therapie biedt ontspanning voor de geest
  Palm Therapie verminderd angst
  Palm Therapie geeft een positief effect op de hersenen!
  De perfecte Valentijnsdag verrassing: een hand-massage!


  HANDEN IN HET NIEUWS  MEER HAND RESEARCH TOP ITEMS:

  Palm Reader Network

  Handlezer Netwerk
  Grootste Handlezer Netwerk ter wereld! - Handlezers uit 50 landen

  Handen in het nieuws

  Handen Nieuws
  Het laatste nieuws over Handen: door diverse bronnen in de wereld!

  Alternative health care

  Alternatieve Zorg
  Massage, Therapy, Tarot, Numerology, Horoscope, I Ching, Ouija, Colonics,

  HANDLEZEN ONDERZOEK | HANDLEZEN CURSUS | HANDLEZEN TOP 100
  ONLINE HANDLEZEN | NAGELS & GEZONDHEID

  Counter