Handen Nieuws | Hand News

HANDEN in het NIEUWS
8 MAART, 2008

Het Vinger Boek
Dit boek gaat over een eenvoudige meting van de menselijke hand: de 'vinger ratio'.

Auteur: Professor John T. Manning - Amazone.co.uk


Beschrijving van de uitgever:
Een uiteenzetting over de 'vinger ratio' - ofwel: de lengte van de ringvinger ten opzichte van de wijsvinger. In dit boek wordt de 'vinger ratio' gebruikt om een groep van vragen te onderzoeken, waaronder: het menselijke gedrag, seksualiteit, muzikaal talent, aanleg voor ziekte.

ISBN13: 9780571215393
ISBN10: 0571215394

Wat hebben vingers & geslacht mogelijk met elkaar gemeen? Wat onthult de vorm van de vingers van een kind over de toekomstige muzikaal talent? Waarom hebben profvoetballers langere ringvingers dan andere mannen?

Dit boek gaat over een eenvoudige meting van de menselijke hand. Het is U mogelijk nog niet opgevallen dat mannen een aanleg hebben voor een langere ringvinger in verhouding tot hun wijsvinger, en dit kleine geslachtsverschil blijkt zeer onthullend.
Het Vinger Book - auteur: Professor John T. ManningJohn Manning, 'een pionier op dit gebied" (New Scientist) gebruikt het 'vinger ratio' onderzoek voor het beantwoorden van een duizelingwekkende groep van vragen over het menselijk gedrag, seksualiteit, muzikaal talent, en aanleg voor ziekte. Controversieel, maar onmiskenbaar duidelijk en evenwichtig, presenteert John Manning zijn baanbrekend onderzoek ter overweging aan de lezer.

De 'vinger ratio' vertelt ons o.a. wat er gebeurt met baby's in de baarmoeder, onder invloed van testosteron en oestrogeen waaraan iedere foetus is blootgesteld. Deze vroege gebeurtenis heeft, zo lijkt het, ingrijpende gevolgen bij ieder van ons.

Provocative, arresting and direct, The Finger Book makes accessible a whole new area of evolutionary science, and poses many fruitful questions about what makes us as we are. Provocerende en direct, Het Vinger Boek biedt toegang tot een geheel nieuw gebied van de evolutionaire wetenschap, en het boek poneert veel vruchtbare vragen over wat ons maakt zoals we zijn.DIGIT RATIO NEWS | 2D : 4D NEWS | FINGER RATIO NEWSHANDLEZENVind een Handlezer in Nederland!

Related sources:
Wat vingers ons kunnen vertellen
Wat ze zeggen over mannen met lange ringvingers
Linkshandigheid & vinger asymmetrie
Geef de vinger aan de wetenschap
Vingerlengte ratio & Agressie
Vingerlengte & Gezicht karakteristieken
De vingerlengte laat zien hoe 7-jarige kinderen scoren voor wiskunde en engels
Hand voorspelt pijn in de knie
Leg een vinger op het succes van sporters
Twee vingers: Double Digits
Bespreking over de hand


HANDS IN THE NEWSMEER HAND RESEARCH TOP ITEMS:

Palm Reader Network

Handlezer Netwerk
Grootste Handlezer Netwerk ter wereld! - Handlezers uit 50 landen

Handen in het nieuws

Handen Nieuws
Het laatste nieuws over Handen: door diverse bronnen in de wereld!

Alternative health care

Alternatieve Zorg
Massage, Therapy, Tarot, Numerology, Horoscope, I Ching, Ouija, Colonics,

HANDLEZEN ONDERZOEK | HANDLEZEN CURSUS | HANDLEZEN TOP 100
HANDLEZEN ONLINE | NAGELS & GEZONDHEID

Counter